Mob | WhatsApp
+ (385) 98 964 8532
Radno vrijeme
Pon - Pet: 9-12h | 15-19h

Uvjeti korištenja stranice www.ivanradicev.com

Upotrebljavajući web stranice www.ivanradicev.com (u daljnjem tekstu STRANICA) dajete svoj pristanak na poštivanje odredbi ovog ugovora o navedenim uvjetima uporabe. Ako se sa istima ne slažete, molimo vas da ne koristite navedenu web stranicu.

Ograničenja u upotrebi materijala

Materijali na web stranicama STRANICE zaštićeno su autorsko pravo tvrtke Ivan, Obrt za masažu i njegu tijela, Zagreb (u daljnjem tekstu OBRT) ili drugih pravnih osoba. Tekstovi, grafike, baze podataka, HTML kod i ostalo, intelektualno su vlasništvo OBRTA ili drugih pravnih osoba te su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima. Ukoliko želite naše materijale koristiti za edukacijske svrhe, slobodno nam se javite i rado ćemo vam izaći u susret.

Prenošenje sadržaja

Materijali sa STRANICE ne smiju biti kopirani, izdavani, prevođeni, ili na bilo koji drugi način distribuirani ukoliko se prethodno o istome ne obavijesti vlasnik stranice slanjem maila na ivan.radicev@gmail.com i ukoliko se ne navede direktni izvor (uključujući poveznicu odnosno link prema izvornom članku ili, u dogovoru s uredništvom, prema naslovnoj stranici STRANICE).

Vlasništvo baza podataka, licence (dozvole) i upotreba

OBRT je vlasnik STRANICE. OBRT i njegovi suradnici zadržavaju sva prava i, ovim ugovorom, niti jedno pravo intelektualnog vlasništva nije prenosivo. OBRT vam time dodjeljuje ne ekskluzivnu i neprijenosnu dozvolu za uporabu baza podataka na web stranicama STRANICE. Baze podataka se mogu upotrijebiti samo za uvid u informacije te za vađenje istih, u opsegu (razmjeru) opisanom u tekstu koji slijedi. Čitanjem ovog ugovora, obvezujete se na korištenje informacija iz baza podataka OBRTA, jedino za vašu privatnu uporabu i interne ciljeve – vašeg doma ili vašeg posla, uz što se podrazumijeva da to nije prodavanje ili posredovanje informacija, publiciranje, distribuiranje, prenošenje ili reproduciranje bilo kojeg dijela baze podataka (bilo direktno ili u sažetoj, selektivnoj ili tabeliranoj formi). Možete napraviti ograničeni broj kopija svakog outputa, u machine-čitajućoj formi ili u hard copy formi, što je dovoljno za gore spomenute dozvoljene ciljeve. Ništa ovdje spomenuto ne daje vam pravo kreiranja bilo kakvih baza podataka, direktorija ili hard copy publikacija – iz ili od baza podataka, niti za internu, niti za eksternu uporabu.

Jamstvo, odgovornost

OBRTse odriče svih jamstava, izričitih ili neizravno izraženih, uključujući, ali ne ograničavajući se na mogućnost prodaje u određene svrhe. OBRT ne jamči da će funkcije sadržane u materijalima biti oslobođene grešaka, da će nepravilnosti biti ispravljene, kao ni da je server OBRTA oslobođen virusa te ostalih štetnih komponenti. OBRT ne garantira ispravnost i točnost uporabe te rezultate uporabe materijala dostupnih na web stranicama OBRTA. Vi (a ne OBRT) preuzimate kompletne troškove svih potrebnih popravaka, servisiranja ili ispravljanja. Zakon koji je na snazi možda neće dopustiti isključenje impliciranih jamstava pa je moguće da se spomenuto isključenje ne odnosi na vas. Niti u jednom slučaju OBRT neće biti odgovoran za štete proizašle iz nemarne ili nestručne uporabe materijala na web stranicama OBRTA, čak i ako su OBRT ili njegovi autorizirani zastupnici bili upozoreni na mogućnost takvih šteta. Zakon možda ne dopušta ograničenja ili isključivanje odgovornosti za slučajne ili logične štete, pa je moguće da se ovo ograničenje ili isključenje ne odnosi na vas.

Informacije na web stranicama OBRTA pripremljene su pomno i stručno, no OBRT ne može odgovarati za posljedice njihove primjene. Svi podaci na web stranicama OBRTA dostupni su za uporabu jedino u svrhu informiranja. Namjena informacija sadržanih na web stranicama OBRTA nije pružanje pravnih, financijskih ili poreznih savjeta, ili bilo kojih drugih sličnih individualnih savjeta ili savjeta za kompanije. Usluge opisane na web stranicama OBRTA ponuđene su samo u pravnu nadležnost gdje mogu biti legalno ponuđene. Informacije na web stranicama OBRTA nisu sveobuhvatne te su iste ograničene informacijama dostupnima OBRTU.

Poveznice (linkovi) i obilježja, robne marke

OBRT kao jedini vlasnik web podstranica STRANICE nije nužno povezan sa web stranicama čije su poveznice ovdje navedene i ne odgovara za njihov sadržaj. Pridružene web stranice služe isključivo vama, kako bi pridonijeli praktičnosti uporabe STRANICE te im stoga pristupate uz vlastiti rizik. Postojanje poveznica za ostale web stranice te preporuke za određene proizvode, usluge ili publikacije koje nisu dio STRANICE te njegovih pomoćnih i pridruženih web stranica ne znači dopuštenje OBRTA za njihovo korištenje.

Određena imena, grafike, obilježja robnih marki, ikone, dizajn, riječi, naslovi i fraze na STRANICI mogu činiti zaštitne znakove, imena ili znakove usluga OBRTA ili njegovih zasebnih jedinica. Izlaganje zaštitnih znakova na STRANICI ne podrazumijeva dozvolu njihovog korištenja u bilo kakve svrhe. Svako neautorizirano kopiranje, snimanje, modificiranje te reprodukcija zaštitnog znaka i/ili ostalog sadržaja ove STRANICE može značiti kršenje zakona o zaštitnim znakovima i/ili zakonima o kopiranju te osoba može biti podvrgnuta odgovarajućem pravnom postupku.

Tajnost (povjerljivost) kodova, zaporki i informacija

Vašim pristupom ovoj STRANICI, podrazumijeva se stroga povjerljivost i tajnost pretplatničkog koda, korisničkog imena, korisničkog ID-a, korisničke zaporke, te svih vama dostupnih informacije do kojih ste došli putem dobivene šifre za pristup web stranicama STRANICE. Zabranjeno je kopiranje ili bilo kakvo javno iznošenje takvih informacija.

Ostalo

Ovaj ugovor o uvjetima uporabe odnosi se na svaki pristup STRANICI. OBRT kao jedini vlasnik STRANICE, zadržava pravo izmjene ovog Ugovora – izdavanjem nove verzije dokumenta koja će biti važeća od datuma objavljivanja iste na ovoj web stranici. Svaki pristup informacijama na STRANICI bit će zasebna i diskretna transakcija.

Ovi uvjeti o uporabi ne smiju biti ustupljeni bez unaprijed danog pismenog dopuštenja OBRTA, te će se isti tumačiti i provoditi u skladu sa Zakonima.

Pošalji poruku
Kako Vam mogu pomoći?
Pozdrav, kako Vam mogu pomoći?