Mob | WhatsApp
+ (385) 98 964 8532
Radno vrijeme
Pon - Pet: 9-12h | 15-19h

Tko je fizioterapeut?

Fizioterapeut je zdravstveni stručnjak koji upravlja procesom fizioterapije. Radi s osobama svih dobi kako bi održao i poticao zdravlje i kako bi podržao restituciju funkcije i samostalnost kada pojedinci imaju probleme izazvane bilo kojim poremećajem koji se odražava na sustav za pokretanje i/ili onesposobljenost koja je proizvod tih poremećaja.

Što moram donijeti i kako se odjenuti?

Budite spremni ispričati ili donijeti dokumentaciju svoje anamneze i povijesti bolesti ako ih imate kao i listu lijekova koje uzimate, relevantne MRI snimke itd. Najudobnije će Vam biti ako dođete odjeveni u sportsku odjeću te bez nakita.

Koliko tretmana će mi biti potrebno?

Broj tretmana i vrsta tretmana ovisi o problemu i bolovima svakog pojedinca. Nakon detaljnog pregleda i proučavanja anamneze, razgovarati ćemo o tome koji je najbolji plan liječenja i kako će izgledati cijeli proces rehabilitacije.

Što trebam odjenuti za pregled ili tretman?

Ako radim na Vašem stopalu nećete morati skidati odjeću ali ako radimo holističke tretmane osteopatije, pregled kralježnice najudobnije će Vam biti u kratkim hlačicama i tankoj majici ili potkošulji i tajicama za žene.

Kako se mogu naručiti?

Naručiti se možete putem web stranice online klikom na Rezervirajte termin, ujedno je to metoda koju preferiramo.

Svakako se naručiti možete i telefonski ili putem WhatsAppa na broj: + (385) 98 964 8532, slanjem maila na ivan@ivanradicev.com.

 

Da li moram doći na preporuku liječnika?

Ne, fizioterapeut i osteopata Vaše stanje može procijeniti i liječiti Vas bez preporuke liječnika. Iako, privatno zdravstveno osiguranje često traži uputnicu liječnika kako bi prihvatilo i pravdalo troškove fizioterapije i osteopatije.

Dužina trajanja terapije ovisi o Vašoj dijagnozi, Vašoj anamnezi i povijesti bolesti te drugim faktorima. Tokom terapije fizioterapeut će svakako procjenjivati Vaše stanje kako napredujete i razgovatati sa Vašim liječnikom o tome postoji li potreba za daljnje terapije.

Tretiram klijente sa raznim vrstama boli i dijagnoza. Molim Vas pogledajte listu mojih Usluga gdje možete za svaku vidjeti koje dijagnoze uspješno tretira.

Holistički način liječenja je terapijski i edukativni način koja pomaže ljudima da žive bez akutnih i kroničnih bolova mišično-koštanog, probavnog, urogenitalnog, živčanog i respiratornog sustava, ali i kod stresa, anksioznosti, nemira i tjeskobe i stresa te da lakše pronađu njene prave uzroke. U njoj spajamo znanja iz različitih pravaca (fizioterapija, osteopatija, klinička somatika, razvojna psihologija i mindbody medicina).

Trenutno nemamo ugovor sa HZZOom.

Zakazani termin koji ste rezervirali na web stranici možete otkazati unutar Vašeg korisničkog računa na našoj web stranici nakon što se prijavite sa svojim korisničkim imenom i lozinkom. Također zakazane termine možete otkazati najkasnije 24 sata prije termina putem telefona + (385) 98 964 8532.

Pošaljite mi pitanje

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje vezano za bilo koji od tretmana možete ga poslati putem upitnika u nastavku, odgovoriti ću u roku 24 sata.

    Pošalji poruku
    Kako Vam mogu pomoći?
    Pozdrav, kako Vam mogu pomoći?