Mob | WhatsApp
+ (385) 98 964 8532
Radno vrijeme
Pon - Pet: 9-12h | 15-19h
Moj pristup - bodymind metoda

Moj pristup – Holistički

U današnje vrijeme živimo sve ubrzanijim životom u kojem je tehnologija zamijenila veliki broj poslova u kojem smo se previše odvojili jedni od drugih te imamo sve manje vremena i strpljenja slušati druge i biti prisutni, a time i osluškivati poruke tijela te pratiti njegovo kretanje.

Životni vijek se produžio, a opet nikad nije bilo više bolesti nego danas?

Sva prirodna hrana zamijenila se onom umjetnom iz supermarketa, a vanjski izgled postao važniji od onoga što nosimo u sebi. U vremenu u kojem je postalo normalno stalno biti pod stresom bez da se itko pita koji je njegov pravi uzrok i zašto se netko bolje nosi s njim, a drugi pokleknu – potreba za onim iskonskim, prirodnim i bazičnim potrebama koje svako ljudsko biće treba, važnija je nego ikad!

HOLISTIČKI PRISTUP

Pristup je koji osobi pomaže da se riješi trenutne boli, nauči kako da prepozna koliko se zapravo nesvjesno kreće te kako da kroz svjestan pokret to popravi i počne adekvatnije i učinkovitije koristiti svoje tijelo, kretanje, a samim time kako da se i dugoročno riješi boli.
Putem tretmana, da još više poveća svijest o svojim tjelesnim, ali i onim suptilnijim, emocionalnim dijelovima nas te time podigne razinu drugih mehanizama tijela, radi što bolje integracije cijelog organizma.

Edukacijskim dijelom i razumijevanjem zašto osjećamo bol, zašto nam se tegobe vraćaju, zašto se netko tako ponaša, kreće, zašto ima tegobe, zašto se bolje ili lošije nosi sa stresom te kako da uz pravilnu konekciju tijeloum ostvari puno veće potencijale.

Neusklađena veza tijelouma manifestira se kroz sve druge aspekte života!

Sve drugačije samo ostaje na rješavanju posljedica!

Lijep pozdrav,

Ivan Radičev

Odgovori

Pošalji poruku
Kako Vam mogu pomoći?
Pozdrav, kako Vam mogu pomoći?