Mob | WhatsApp
+ (385) 98 964 8532
Radno vrijeme
Pon - Pet: 9-12h | 15-19h

Kako bolje upoznati SEBE?

Naše tijelo i um funckioniraju… kako?

Dugoročnu promjenu ne postižemo rješavanjem simptoma, već razumijevanjem našeg svjesnog, a posebno podsvjesno i tjelesnog dijela nas.

Iz slike sa terapije se može isčitati kako određena iskustva u ranom periodu, kada se podsvjesni um najviše razvija i tijelo, stvaramo svoja uvjerenja i percepcije i kroz taj filter mislimo takve misli i emocije koje dovode do određenih rezultata u životu.

Za postizanje promjene ključno je raditi na tijelu i upoznati se sa razvojnom psihologijom – to je ono što ja primjenjujem i u što vjerujem. Taj način rada omogućuje mi bolje razumjeti klijenta, njegove cjeline i ono što mu je zaista potrebno da bi se problem riješio.

Npr. boli li vas želudac, imate bolove u vratu, napadaje panike i anksioznost neće vam pomoći vanjski stimulansi (hrana, tablete, droga, alkohol, seksualni odnosi, auti, prekovremeni rad, perfekcionizam, šoping, itd.. ) – naprotiv, stvorit ćete samo dodatne loše navike koje će pogoršati vaše stanje.

Ono što vam je potrebno je razumijevanje prirodnih mehanizama ranog razvoja i razvoja mozga i tijela u tom periodu te razumijevanje kako naše misli, emocije i uvjerenja utječu na naše tijelo i um i kako određene navike remete našem organizmu.

Nedavno sam imao klijenticu koja je imala iste probleme – bolove u želucu, bolove u vratu, napdaje panike, anksioznost.

Ono što smo napravili je da smo kroz:

1.Manualne tretmane otkloniti bol, integrirali tijelo i cijeli organizam.

2.Vježbama svjesnog pokreta i disanja naučili kako da bolje osvijesti tijelo, a jačanjem bazičnih struktura poboljšali držanje (posturu).

3.Edukacijom o ranom razvoju, utjecaju naših misli i emocija na zdravlje i život općenito podigli razinu samosvijesti.

Nakon toga je mogla bolje razumjeti zašto ima takva stanja i bol, bolje je počela razumjeti sebe, a i bol se brže riješila, a loša stanja su se drastično smanjila.

Želite li i vi bolje upoznati sebe, otkriti pravi uzrok problema i živjeti bez boli?

Lijep pozdrav!

Ivan Radičev

Odgovori

Pošalji poruku
Kako Vam mogu pomoći?
Pozdrav, kako Vam mogu pomoći?